موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان       بانک اسناد و قراردادهای حقوقی

0 امتیاز
1.1k بازدید
در هک و دسترسی غیرمجاز توسط
نمایش از نو توسط

درود خدمت شما  حدود 1 سال پیش دوست بنده به یک وب سرور ایرانی با ﺗﺪاﺑﯿﺮ اﻣﻨﯿﺘﯽ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﺎي راﯾﺎﻧﻪ اي و ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﯽ نفوذ کرده و دسترسی مدیریت ساخته و تحویل بنده داد. بنده یک اشتباه بزرگ انجام دادم و صفحه اصلی قالب  سایت رو به دیفیس تغییر دادم  بعد از چند ساعت حداقل یک روز سایت ها رو به حالت اولشون برگردوندن و الان فقط IP بنده ثبت شده و  شکایت علیه بنده شده آقای قاضی فرمودن یا رضایت بگیر و یا پروانه کسب بزارین با طرف مقابل حرف زدم ازم مبلغ بالای 20 میلیون خواستن جای تعجب اور شد برام برای تغییر صفحه چند سایت این  خسارت رو از بنده توقع دارن آیا شما میتونین بنده رو راهنمایی کنین اون کسی که دسترسی سرور رو داشته خودشو کشیده کنار و از اسم او خبری در پرونده نمیباشد حتی پیام های نفوذ ایشون رو دارم و اینکه آیا مدیریت وب سروری که هک شده ایشون هر چقدر خسارت بخوان می تونن بگیرن یا از طریق کارشناس این جریمه می تونه تعیین بشه با تشکر.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط

با سلام،

به استناد ماده یک قانون جرائم رایانه ای، دسترسی غیرمجاز به سیستم های رایانه ای و مخابراتی جرم است و مستوجب مجازات کیفری خواهد بود. عنایت داشته باشید که هر دوی شما مرتکب جرم "دسترسی غیرمجاز" شده اید و تقدم و تاخر این دسترسی ها، نافی مجرمانه بودن عمل شما نیست. همچنین دقت داشته باشید که مجازات مندرج در ماده یک، مسئله ای جدای از بحث جبران خسارت مادی و معنوی است.

از سوی دیگر اقدام شما در جهت دیفیس وب سایت (ایجاد اخلال و تخریب در سامانه) می تواند مشمول مجازات های مندرج در مواد 8 تا 10 قانون جرائم رایانه ای نیز گردد.

فلذا توصیه می گردد در همان مراحل ابتدایی دادسرا نسبت به جلب رضایت (اخذ رضایت بصورت محضری از) شاکی پرونده اقدام نمایید.


ماده 1 قانون جرائم رایانه اي؛ «هركس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت‌شده‌است دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یك‌سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.»

ماده 8 قانون جرائم رایانه اي؛ «هركس به طور غیرمجاز داده‌های دیگری را از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حاملهای داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیرقابل پردازش كند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد»

ماده 9 قانون جرائم رایانه اي؛ «هر كس به طور غیرمجاز با اعمالی از قبیل واردكردن، انتقال دادن، پخش، حذف كردن، متوقف كردن، دستكاری یا تخریب داده‌ها یا امواج الكترومغناطیسی یا نوری، سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی دیگری را از كار بیندازد یا كاركرد آنها را مختل كند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد»

ماده 10 قانون جرائم رایانه اي؛ «هركس به طور غیرمجاز با اعمالی از قبیل مخفی كردن داده‌ها، تغییر گذر واژه یا رمزنگاری داده‌ها مانع دسترسی اشخاص مجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی شود، به حبس از نود و یك روز تا یك سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد»

سوالات مشابه

0 امتیاز
0 پاسخ 7 بازدید
مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی در حوزه فضای مجازی Borhan2

سلام! اینجا مکانی برای پاسخگویی به سوالات حقوقی شماست. لطفا سوالات خود در حوزه جرایم فضای مجازی, استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی, مالکیت فکری و کپی رایت, قراردادهای فناوری اطلاعات، ثبت اختراع و علایم تجاری و غیره را در این سایت مطرح نمایید.

سایت موسسه: www.cyberlaw.ir

تلفن موسسه : 88610340

فکس موسسه : 88628135

ایمیل : info @ ictlaw.ir

رزرو وقت مشاوره حضوری: 09120136257

مشاوره حقوقی

دسته بندی ها

دانلود نمونه شکایت کیفری جرایم رایانه ای و اینترنتی

دانلود نمونه لایحه دفاعیه جرایم رایانه ای و اینترنتی

دانلود نمونه دادخواست حقوقی

سینما وکیل - سینما حقوق

رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری - سایبرلا

رزرو وقت مشاوره حقوقی تلفنی - سایبرلا

وکیل جرایم سایبری متخصص جرایم اینترنتی - سایبرلا

مشاوره با کارشناس رسمی دادگستری کامپیوتر و فناوری اطلاعات  

اینستاگرام موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان

تلگرام موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان

سجاد نعیم وفا , کارشناس رسمی دادگستری کامپیوتر و فناوری اطلاعات

متن کامل قانون جرایم رایانه ای - سایبرلا

متن کامل قانون تجارت الکترونیک - سایبرلا

سینما وکیل - سینما حقوق  

...